Opnieuw aan de slag voor Moderna Hardenberg

Opnieuw aan de slag voor Moderna Hardenberg
Dit artikel is gepubliceerd op

Na fase één in alle tevredenheid te hebben afgerond, mogen we nu ook een uitbreiding voor Moderna realiseren. Op dezelfde locatie, met dezelfde klant alleen dan 3.325 m² groter. 

In de eerste fase hebben we een oppervlakte van 8.000 m² bedrijfshal voorzien van dak- en wandbeplating. En nu mogen we ook de uitbreiding meepakken. Bij de realisatie van de beide fases hebben we dan in totaal 11.400 m² gemonteerd. 

Onze opdrachtgever bouwbedrijf Zweers en Zn BV in Ane hebben dit project aangenomen. Binnen de organisatie zorgen ze niet alleen voor de bouw voor een project, maar ook voor de voorbereidingen zoals het ontwerp en de vergunningen. De medewerkers hebben oog voor detail en kwaliteit staat op prioriteit één!

Een textielservice zoals Moderna verzorgt de klant van veel verschillende diensten zoals textiel reiniging, verhuur- en handelsproducten. Een regionaal familiebedrijf waarin maatschappelijk en milieubewust ondernemen belangrijk is. 

Deze week zijn we hier begonnen met het leveren en monteren van 3400 m² dak beplating, 2100 m² wandbeplating, 227 m² beplating voor de laaddock. Deze ruimte voorzien wij ook van 630 m² binnenwanden.