Dakrenovatie stallen en schuren

Is het dak van uw stal of schuur verouderd? En is er misschien wel sprake van asbest? Dan kan het best zijn dat uw schuurdak vervangen moet worden of dat uw dak toe is aan renovatie.

Oude daken zijn vaak slecht geïsoleerd, de kans op lekkage wordt steeds groter, de verzekering wil moeilijk of geen asbestdaken meer verzekeren en de ventilatie van een oud dak is ook niet altijd optimaal. Kies voor een dakrenovatie voor u stal of schuur en zorg voor meer rendement uit het dak.

Wilt u duurzaam ondernemen? Of besparen op de energierekening? De reden voor de dakrenovatie van uw boerderij, stal, loods of manege is van groot belang. Actuele eisen en normen in de agrarische sector zijn bij ons bekend en we denkenmet u mee over de meest efficiënte renovatie. Als u uw dankplaten wil vervangen of uw schuur wil renoveren, dan bent u bij ons aan het jusite adres

Wij combineren het verwijderen van asbest vaak met een volledige dakrenovatie. Wij vervangen uw complete dak en geven u een indicatie van de kosten van het vervangen of renoveren van uw dak. U verliest weinig tijd en kunt dus snel weer doorboeren zoals u gewend bent. Heeft u ook asbest in uw huidige pand? Klik hieronder voor meer informatie over het verwijderen van asbest.

Alles over asbest verwijderen

Agrarisch vastgoed met luchtventilatie en zonnepanelen

Luchtventilatie stal en zonnepanelen

De toepassing van geïsoleerde panelen met de juiste ventilatie is belangrijk -juist ook de combinatie van die twee factoren. Als u de temperatuur en luchtvochtigheid in uw stal zo constant mogelijk houdt dán creëert u het juiste leefklimaat voor uw dieren. Als u uw dakplaten laat vervangen wordt dit allemaal geregeld.


Wilt u ook uw eigen energie opwekken? Wij leggen zonnepanelen op uw pand of staldak. Geïsoleerde dakplaten, niet-geïsoleerde dakplaten of sandwichpanelen? Dat kan allemaal. Deze investering is vaak erg rendabel. U verdient dit namelijk direct terug op uw energierekening. In combinatie met subsidiemaatregelen is het zeker interessant om uit te laten rekenen wat de opbrengst van een dakrenovatie inclusief zonnepanelen voor u zal zijn.

Neem contact met ons op


Liever persoonlijk contact? Bel gerust

Zodra u Hardeman Isolatie de opdracht heeft gegeven om een dakrenovatie uit te voeren, zetten wij een aantal belangrijke stappen om uw renovatie te realiseren. Communicatie blijft ten alle tijde ontzettend belangrijk dus tijdens het proces zult u telkens op de hoogte worden gehouden zodat u weet wat u kunt verwachten.

Bel ons

Waarom Hardeman Isolatie?

- Snel schakelen
- No nonsense: wij denken met u mee
- We houden u altijd op de hoogte
- Pas tevreden als u dat ook bent

Werkvoorbereiding dakrenovatie

Werkvoorbereiding

1). Na binnenkomst van het asbest inventarisatierapport wordt er een afspraak met u ingepland. Tijdens deze afspraak komt er iemand inmeten.

2). Nadat de meting voor uw dakrenovatie is uitgevoerd, komen de gegevens bij onze afdeling werkvoorbereiding te liggen. U heeft hier een eigen contactpersoon. Uw werkvoorbereider zal ervoor zorgen dat de volledige renovatie als een geoliede machine gaat lopen. Voor aanvullende vragen, extra informatie en de planning staat hij voor u klaar.

In deze voorbereidingsfase zoeken we zo goed mogelijk uit welke bouwkundige voorzieningen er nodig zijn. We denken actief mee over de details van onder andere de constructie, kozijnen en goten. Mocht er voor specifieke details (bijvoorbeeld hoekoplossingen) maatwerk nodig zijn, dan zorgen we dat dit snel en exact volgens specificaties geleverd wordt. Zo zorgen we ervoor dat uw dakplaten succesvol worden gerenoveerd.

Oplevering renovatie dakplaten

Oplevering renovatie dakplaten

Op het moment dat oude dak vervangen is, zijn de nieuwe geïsoleerde panelen reeds geleverd. We kunnen dus starten met de montage van de nieuwe dakplaten! We beschikken over vakkundige montageteams en eigen materialen. Denk hierbij aan verreikers, hoogwerkers, (toren)kranen en vrachtwagens met diepladers tot speciale rolsteigers en vacuüm-hefinstallaties. Hierdoor kan de dakrenovatie van uw stal, pand of loods snel worden uitgevoerd.


Hardeman isolatie

De afwerking en oplevering

De dag waarop het nieuwe dak wordt gelegd, wordt ook het zetwerk voor de afwerking ingemeten. Die gegevens worden doorgegeven aan de werkvoorbereider. Alle benodigdheden worden besteld, op maat gemaakt en zo spoedig mogelijk geleverd. Op de laatste dag van de uit te voeren werkzaamheden wordt alles door de vakmannen van Hardeman Isolatie afgewerkt. 

Bij Hardeman Isolatie zijn we natuurlijk erg benieuwd naar de ervaringen, opmerkingen en reacties van onze klanten! Feedback geeft altijd ruimte tot verbetering. Wij zijn benieuwd naar uw verhaal. 

Een vraag, of vrijblijvend advies? Onze specialisten staan voor u klaar!

Neem contact op
hardeman

Accepteer je cookies?

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies.

Ik ga akkoord