Dakrenovatie stallen en schuren

Wilt u duurzaam ondernemen? Of besparen op de energierekening? De reden voor de dakrenovatie van uw boerderij, stal, loods of manege is van groot belang. Actuele eisen en normen in de agrarische sector zijn bekend bij ons en zo denken we met u mee over de meest efficiënte renovatie.

Wij combineren het verwijderen van asbest vaak met een volledige dakrenovatie. Uw dak wordt als het ware helemaal vervangen. U verliest weinig tijd en kunt dus snel weer doorboeren zoals u gewend bent. Zie voor meer informatie over asbest verwijdering de pagina over asbest verwijderen.

Alles over asbest verwijderen

Agrarisch vastgoed met luchtventilatie en zonnepanelen

Luchtventilatie stal en zonnepanelen

De toepassing van geïsoleerde panelen met de juiste ventilatie is belangrijk -juist ook de combinatie van die twee factoren. Als u de temperatuur en luchtvochtigheid in uw stal zo constant mogelijk houdt dán creëert u het juiste leefklimaat voor uw dieren.
Wilt u ook uw eigen energie opwekken? Wij leggen zonnepanelen op pand of stal. Deze investering is vaak erg rendabel, u verdient direct terug op uw energierekening. In combinatie met subsidiemaatregelen is het zeker interessant om uit te laten rekenen wat de opbrengst voor uw situatie zal zijn.

Neem contact met ons op


Liever persoonlijk contact? Bel gerust

Zodra u Hardeman Isolatie de opdracht heeft gegeven om uw staldak te renoveren zetten wij een aantal belangrijke stappen om uw renovatie te realiseren. Communicatie blijft ten alle tijde ontzettend belangrijk dus tijdens het proces zult u telkens op de hoogte worden gehouden zodat u weet wat u kunt verwachten.

Bel ons

Waarom Hardeman Isolatie?

- Snel schakelen!
- No nonsense: denkt met u mee!
- Houdt u altijd op de hoogte!
- Pas tevreden als u dat ook bent!

Werkvoorbereiding asbest sanering

Werkvoorbereiding

1). Na binnenkomst van het asbest inventarisatierapport wordt er een afspraak met u ingepland. Tijdens deze afspraak komt er iemand inmeten.

2). Nadat de meting voor uw dakrenovatie is uitgevoerd, komen de gegevens bij onze afdeling werkvoorbereiding te liggen. U heeft hier een eigen contactpersoon. Uw werkvoorbereider zal er voor zorgen dat de volledige renovatie als een geoliede machine gaat lopen. Voor aanvullende vragen, extra informatie en de planning staat hij voor u klaar.

In deze voorbereidingsfase zoeken we zo goed mogelijk uit welke bouwkundige voorzieningen er nodig zijn. We denken actief mee over de details van onder andere de constructie, kozijnen en goten. Mocht er voor specifieke details (bijvoorbeeld hoekoplossingen) maatwerk nodig zijn, dan zorgen we dat dit snel en exact volgens specificaties geleverd wordt. 

Montage staldak

Montage

Op het moment dat oude dak vervangen is, zijn de nieuwe geisoleerde panelen reeds geleverd. We kunnen dus starten met de montage van het nieuwe dak! We beschikken over vakkundige montageteams en eigen materieel. Denk hierbij aan verreikers, hoogwerkers, (toren)kranen en vrachtwagens met diepladers tot speciale rolsteigers en vacuüm-hefinstallaties. Hierdoor werken we snel en efficiënt zodat die korte doorlooptijd gerealiseerd kan worden.


Hardeman isolatie

De afwerking en oplevering

De dag waarop het nieuwe dak wordt gelegd, wordt ook het zetwerk voor de afwerking ingemeten. Die gegevens worden doorgegeven aan de werkvoorbereider. Alle benodigdheden worden besteld, op maat gemaakt en zo spoedig mogelijk geleverd. Op de laatste dag van de uit te voeren werkzaamheden wordt alles door de vakmannen van Hardeman Isolatie afgewerkt. 

Bij Hardeman Isolatie zijn we natuurlijk erg benieuwd naar de ervaringen, opmerkingen en reacties van onze klanten! Feedback geeft altijd ruimte tot verbetering. Wij zijn benieuwd naar uw verhaal. 

Een vraag, of vrijblijvend advies? Onze specialisten staan voor u klaar!

Neem contact op
undefined

Accepteer je cookies?

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies.

Ik ga akkoord