Dak- en wandbeplating met montage stallen en schuren

Energieverlies door verouderde daken? Uw staldak renoveren? Op zoek naar daglicht om productie te verbeteren? Uw asbestdak verwijderen? Andere problemen die opgelost moeten worden?  Of begint u uw eigen boerderij of gaat u uw agrarische vastgoed uitbouwen? Bouwen aan je onderneming is groots en u wilt natuurlijk graag kunnen sparren met een betrouwbare partner. Laat Hardeman Isolatie uw klus klaren!

undefined

Geïsoleerde dakplaten op maat

Geïsoleerde dakpanelen, geïsoleerde wandpanelen, dak en wandbeplating. Dit alles is ook ongeïsoleerd te krijgen maar waarom u gaat kiezen voor een bepaald product? Wij maken de voor- en nadelen voor u inzichtelijk. Ook voor specifieke wensen hebben we de kennis in huis. 

Wilt u bijvoorbeeld een constante temperatuur en luchtvochtigheid voor uw pluimveehouderij, varkensstal of melkveehouderij? Is brandveiligheid een issue en wilt u uw stal goed kunnen verzekeren? Wij adviseren! Door jaren ervaring in de agrarische sector bieden we juiste toepassingen van de benodigde materialen. Wij maken oplossingen op maat.


Hardeman isolatie inclusief montage

Montage dakbeplating

Wij leveren niet alleen alle materialen voor de dak- en wandbeplating, we dragen ook zorg voor de montage van uw dakplaten. Bij renovatieprojecten verwijderen we bijvoorbeeld bestaande daken en goten en richten we de onderconstructie. Bij nieuwbouw denken, plannen en organiseren we met u.

We beschikken over vakkundige montageteams en eigen materieel. We denken actief mee over de details van bijvoorbeeld de staalconstructie, kozijnen en goten. Hoe beter de voorbereiding is, hoe efficiënter de montage van uw dak en wandbeplating verloopt! Eventueel leveren we maatwerk op de bouwplek of zorgen we voor snelle levering van materiaal.

Neem contact met ons op

Agrarische nieuwbouw

Agrarische nieuwbouw

Begint u uw eigen boerderij of gaat u uw agrarische vastgoed uitbouwen? Dat is een grote stap en u wilt natuurlijk graag kunnen sparren met een betrouwbare partner. Hardeman Isolatie weet wat de uitdagingen zijn in het bouwen van een nieuwe stal, boerderij, loods of schuur. U geeft uw wensen aan en wij gaan op zoek naar de juiste dak- en wandbeplating. Kiest u voor geïsoleerde of ongeïsoleerde dakpanelen of wandpanelen? Wij adviseren graag.

Door onze goede contacten met echte agro-professionals monteren we ook accessoires, zoals loopdeuren, schuifdeuren, goten en kleinmateriaal. Door onze centrale ligging en vakkundige team leveren we snel. Het totaalplaatje moet voldoen aan al uw wensen én aan de huidige eisen. Dat is ons werk.

Nieuwbouw agrarisch


Agrarisch renovatie

Dakrenovatie stallen en schuren

De reden voor dakrenovatie van uw boerderij, stal of manege is van groot belang. Wilt u duurzaam ondernemen? Of besparen op uw energierekening? Hardeman Isolatie is op de hoogte van actuele eisen en normen in de agrarische sector. Zo denken we echt met u mee over de meest efficiënte renovatie. Zo combineren we het verwijderen van asbest vaak met het vervangen van uw dak. U verliest weinig tijd en kunt dus snel weer doorboeren!

De toepassing van geïsoleerde panelen en de juiste ventilatie is belangrijk. U houdt de temperatuur en luchtvochtigheid in uw stal zo constant mogelijk? Dán creëert u het juiste leefklimaat voor uw dieren. 

Zonnepanelen op uw stal

Wilt u ook uw eigen energie opwekken? Wij leggen zonnepanelen op uw agrarische vastgoed. Onder andere door middel van subsidieregelingen is deze investering vaak erg rendabel en u verdient ook direct terug op uw energierekening.

Dakrenovatie agrarisch

Een vraag, of vrijblijvend advies? Onze specialisten staan voor u klaar!

Neem contact op
Contact met Hardeman Isolatie