Nieuwbouw bedrijfspand, nieuwe bedrijfshal bouwen

Ook voor de bouw van een nieuwe bedrijfshal of bedrijfspand bent u bij Hardeman Isolatie aan het juiste adres. Het is belangrijk dat u van tevoren contact opneemt om uw wensen te bespreken. Dan kiezen we samen met u de uit te voeren werkzaamheden en dak- en wandbeplating van uw bedrijfspand. Kiest u bijvoorbeeld voor geïsoleerde dakplaten of dakpanelen of gaat uw voorkeur uit naar lichtplaten. Wat uw wensen ook zijn. Wij bieden een oplossing op maat!

Neem contact met ons op

undefined

Werkvoorbereiding

Na een gesprek met de calculator, kan de voorbereiding voor de bouw van uw nieuwe bedrijfshal beginnen. De calculator draagt het dossier over aan de werkvoorbereiders. Dit is uw contactpersoon bij vragen over o.a. planning, extra informatie en aanvullende vragen.

In de voorbereidingsfase denken we o.a. na over de benodigde bouwkundige voorzieningen, details in staalconstructie, kozijnen en goten. Ook is het mogelijk om maatwerk werkzaamheden aan uw pand af te stemmen met de werkvoorbereider. Als alle details rond zijn, stemmen we de bouw startdatum met u af.

 


Afwerking montage en oplevering van bedrijfspand

Montage, afwerking en oplevering

Bij Hardeman beschikken we over vakkundige montageteams. We hebben transport materieel zelf in huis, zoals verreikers, hoogwerkers torenkranen en meer. Dit alles met het oog op een zo'n kort mogelijke doorlooptijd in het bouwproject.

Als de montage aan uw bedrijfspand is afgerond, kan de afronding en oplevering van uw nieuwe pand beginnnen. We werken uw pand netjes af met echt vakmanschap en zorgen ervoor dat u aan het einde van het bouwproces met een tevreden blik voor uw nieuwe pand staat! 

Bij Hardeman Isolatie zijn we natuurlijk erg benieuwd naar de ervaringen, opmerkingen en reacties van onze klanten! Feedback geeft altijd ruimte tot verbetering. Wij zijn benieuwd naar uw verhaal. 

Een andere vraag, of vrijblijvend advies? Onze specialisten staan voor u klaar!

Neem contact op
Contact Hardeman Isolatie

Accepteer je cookies?

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies.

Ik ga akkoord