Nieuwe stal bouwen

Begint u uw eigen boerderij of gaat u uw agrarische vastgoed uitbouwen? Dat is een grote stap en u wilt natuurlijk kunnen sparren met een betrouwbare partner. Hardeman Isolatie weet wat de uitdagingen zijn in het bouwen van een nieuwe stal, boerderij, loods of schuur.

Geïsoleerde dakpanelen, geïsoleerde wandpanelen, geïsoleerde lichtplaten. Dit alles is ook ongeïsoleerd te krijgen maar waarom kiest u precies voor een bepaald product? U geeft uw wensen aan en wij gaan op zoek naar de juiste toepassing van dak- en wandpanelen door de voor- en nadelen voor u inzichtelijk te maken.

 

Oplossing op maat Hardeman Isolatie

Oplossingen op maat

Ook voor specifieke wensen hebben we de kennis in huis. Wilt u bijvoorbeeld een constante temperatuur en luchtvochtigheid voor uw pluimveehouderij, varkensstal of melkveehouderij? Is brandveiligheid een issue en wilt u uw stal goed kunnen verzekeren? Wij adviseren! Door jaren ervaring in de agrarische sector bieden we juiste toepassingen van de benodigde materialen. Wij maken oplossingen op maat.

Door onze goede contacten met echte agro-professionals monteren we ook accessoires, zoals loopdeuren, schuifdeuren, goten en kleinmateriaal. Door onze centrale ligging en vakkundige team leveren we snel. Het totaalplaatje moet voldoen aan al uw wensen én aan de huidige eisen. Dat is ons werk.


Zonnepanelen agrarisch vastgoed

Zonnepanelen op uw agrarisch vastgoed

Wilt u ook uw eigen energie opwekken? Wij leggen zonnepanelen op uw agrarische vastgoed. Onder andere door middel van subsidieregelingen is deze investering vaak erg rendabel. U verdient ook direct terug op uw energierekening.

Neem contact met ons op

Liever persoonlijk contact? Bel gerust

Wanneer u een offerte wilt ontvangen neemt u contact met ons op. Één van onze verkoopadviseurs zal u dan te woord staan. Zodra uw wensen inzichtelijk zijn en hij voldoende informatie heeft kunt u een offerte verwachten. Wanneer u persoonlijk contact wilt kan er altijd een bezoek worden afgesproken. Uiteraard bent u welkom bij ons op de zaak onder het genot van een kop koffie om uw bouwplannen te bespreken. 

Zodra u tevreden bent over de aanbieding en vertrouwen in ons heeft kan de deal worden rondgemaakt. Wanneer u Hardeman Isolatie de opdracht heeft gegeven, zetten wij een aantal stappen om uw nieuwbouw te realiseren. Communicatie blijft ten alle tijde ontzettend belangrijk dus tijdens het proces zult u telkens op de hoogte worden gehouden van de stappen die gezet gaan worden. 

Bel ons

Waarom Hardeman Isolatie?

- Snel schakelen!
- No nonsense: denkt met u mee!
- Houdt u altijd op de hoogte!
- Pas tevreden als u dat ook bent!

Werkvoorbereiding Hardeman Isolatie

Ervaren partner in stallenbouw

De calculator draagt uw dossier over aan de werkvoorbereiding. U krijgt een eigen contactpersoon. Deze werkvoorbereider zal ervoor zorgen dat de volledige bouw als een geoliede machine gaat lopen.  Voor aanvullende vragen, extra informatie en de planning staat hij voor u klaar. 

In deze voorbereidingsfase zoeken we zo goed mogelijk uit welke bouwkundige voorzieningen er nodig zijn. We denken actief mee over de details van onder andere de staalconstructie, kozijnen en goten. Hoe beter de voorbereiding is, hoe efficiënter de bouw verloopt! Mocht er voor specifieke details maatwerk nodig zijn, dan zorgen we dat dit snel en exact volgens specificaties geleverd wordt. De datum waarop de werkzaamheden gestart worden, wordt met u afgestemd. De bouw kan beginnen!


Hardeman isolatie montage agrarisch

Montage van dakpanelen

Wij streven altijd naar een korte doorlooptijd. Dit is natuurlijk bouwafhankelijk- iedere situatie en elk bouwplan is anders- maar we staan bekend om het efficiënte bouwen. Het monteren van geisoleerde dakplaten en dakpanelen vraagt om expertise. Omdat we beschikken over vakkundige montageteams en eigen materieel kunnen we goed plannen en afspraken nakomen. We bezitten zelf verreikers, hoogwerkers, (toren)kranen en vrachtwagens met diepladers tot speciale rolsteigers en vacuüm-hefinstallaties. Hierdoor werken we snel, waardoor die korte doorlooptijd gerealiseerd kan worden. Wanneer alles is afgewerkt en onze werkzaamheden klaar zijn, bent u tevreden! Bij Hardeman Isolatie zijn we natuurlijk erg benieuwd naar de ervaringen, opmerkingen en reacties van onze klanten! Feedback geeft altijd ruimte tot verbetering. Wij zijn benieuwd naar uw verhaal. 

Een vraag, of vrijblijvend advies? Onze specialisten staan voor u klaar!

Neem contact op
Contact met Hardeman Isolatie

Accepteer je cookies?

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies.

Ik ga akkoord