Over ons

Bent u van plan een bedrijfspand te bouwen?

Of zoekt u een partner voor het renoveren van utiliteitsbouw? Hardeman Isolatie levert en monteert kwalitatieve, geïsoleerde dak- en wandpanelen. Met twintig jaar ervaring in de utiliteitsbouw, renovatie en agrarische sector isoleren we nauwkeurig uw (bedrijfs)hal, loods of stal. Komen we asbestplaten tegen? Dan verwijderen we deze veilig, zorgvuldig én verantwoord.

Bekijk projecten

In 4 stappen een offerte

  1. Bepaal de gebouwen
  2. Selecteer gewenste profiel en uitvoering
  3. Geef afmetingen op
  4. Vul uw gegevens in

Direct een prijs

Over ons

Over ons

Hardeman Isolatie B.V. is in 1997 opgericht en nog steeds een begrip op het gebied van het leveren en monteren van geïsoleerde dak- en wandpanelen. In het jaar 1997 werden er 20 projecten per jaar verwerkt. Inmiddels is dit uitgegroeid naar 700 projecten per jaar in de utiliteitsbouw en agrarische sector. Door grote verscheidenheid in projecten hebben wij veel kennis vergaard over de materialen en de verwerking, We beschikken over een uitgebreid leveringsprogramma. Zo kunnen wij u als opdrachtgever, ongeacht het werkgebied, perfect van dienst zijn.


Duurzaamheid Hardeman Isolatie

Duurzaamheid

Duurzaamheid, daar gaat het om. De platen en panelen die we toepassen zijn gemaakt van staal uit de Corus-fabrieken, al dan niet voorzien van beschermende coatings. Dit zorgt ervoor dat de producten lang meegaan en we de kwaliteit die we beloven nakomen. We bieden u daarom garantie op al onze producten.

Sponsorprojecten

Sponsorprojecten

Hardeman Isolatie steunt Stichting Denbi, een groep Nederlandse ondernemers die invulling willen geven aan hun verantwoordelijkheid voor de verre naaste. Dit doen we op een dusdanige manier dat we direct betrokken zijn bij de ondersteuning en/of uitvoering van projecten. Vanwege onze zakelijke contacten voelen wij ons verbonden met de mensen in Ethiopië. Daarom willen wij vanuit Bijbels perspectief met hen strijden tegen armoede en onze rijkdom delen. Stichting Denbi zet zich in voor het welzijn van de inwoners van Denbi, een klein dorpje aan de rand van Debre Zeit, zo’n 50 kilometer ten zuiden van Addis Abeba.


Vraag een offerte aan

Vraag je offerte aan en krijg een snelle
reactie van ons terug!

Vraag een offerte aan

Download brochure

Gaat u renoveren?

Bekijk dan onze brochure met alles over renovatie. Projecten voor en na renovatie, referenties en alle producten voor de beste renovatie. Klik hier voor meer informatie over asbest verwijderen.

Download brochure

Achtergrond afbeelding download brochure

Accepteer je cookies?

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies.

Ik ga akkoord