Back to Ethiopië

Back to Ethiopië
Dit artikel is gepubliceerd op

Hard werken loont met succes!

8 maart ’21 vertrok een enthousiast team van Hardeman Isolatie en dhr. H.J. Polinder naar Ethiopië. De doelen van deze trip waren om een prachtige stal te bouwen waar kippen hun eieren kunnen leggen en om verder te gaan met het schilderen van de muren van de vier leslokalen die door Hardeman Isolatie gesponsord worden.

De trip begon bij de kippenboerderij van Arnold en Tineke in Debre Berhan. Deze kippenboerderij voorziet een deel van de lokale bevolking van vlees en eieren en er was behoefte aan uitbreiding. Het team heeft twee prachtige legstallen en een toegankelijke werkplaats voor het personeel gebouwd. Het team van Hardeman Isolatie, dhr. H.J. Polinder en het werkpersoneel van de kippenboerderij had maar liefst 12 dagen nodig om dit prachtige resultaat op te leveren!

Ondertussen reden de twee dames, die werken op het kantoor in Kootwijkerbroek, naar de Rehobothschool in Debre Zeit.  Daar hebben zij T-shirts ingekleurd die afkomstig waren van Hardeman Isolatie, armbandjes gemaakt en touwtje gesprongen. Daarnaast hebben ze ook geholpen met het schilderen van de school. Hiervoor hebben ze top coat gebruikt zodat de stenen minder snel beschadigen en regenbestendig zijn.

Bekijk ons project voor meer foto's of ga naar de website Ethiopia Poultry