Bedrijfsverzamelgebouwen te Zwaag

Gelegen in Zwaagdijk-Oost is het nieuwe bedrijfsverzamelgebouw 'Bollenmarkt' gevestigd. Deze 8 multifunctionele bedrijfshallen met royale overheaddeuren zorgen voor een uitstekende toegankelijkheid.  

Voor dit project hebben wij dak- en wandbeplating mogen leveren en monteren. We hebben hier aluminium composiet kaders in plaats van gewoon zetwerk gebruikt om een zo strak mogelijk resultaat te krijgen. Aan de binnenzijde is het pand voorzien van interieurcoating RAL9002 en aan de buitenzijde een Prisma coating van 50µm in de kleur van RAL9006.

Het dak bestaat uit profielplaten van het type 135R/930 en de SV uitvoering is hierin toegepast. De geïsoleerde PIR panelen FALK 1060WB zijn gebruikt voor de wandbeplating, deze hebben een dikte van 60mm. De wandpalen bereiken een RC isolatie waarde van 2,61m²K/W. Daarnaast is er ook gebruik gemaakt van de steenwol binnenwandpanelen met een dikte van 100mm. Deze panelen hebben een RC isolatie waarde van 4,50m²K/W. 

Klik hier voor meer informatie over de bedrijfsverzamelgebouwen in Wezep die wij ook hebben voorzien van dak- en wandbeplating.

Accepteer je cookies?

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies.

Ik ga akkoord