Bedrijfsverzamelgebouw te Wezep

Op een toegankelijke plek gelegen langs de A28 en A50 is het bedrijfsverzamelgebouw in Wezep gevestigd. In opdracht van H.J. Polinder B.V. hebben wij dit gebouw mogen voorzien van dak- en wandbeplating. Dit gebouw bestaat uit 15 kantoorunits en bedrijfsunits. 

Het gebouw heeft geblindeerde ramen en combineert daardoor goed met de donkere wandbeplating. De binnenzijde van de wandbeplating zijn voorzien van een interieurcoating RAL9002 en aan de buitenzijde een HPS coating van 200µm in de kleur antraciet. De lekdorpels zijn gezet in de kleur van de beplating. Ook hebben wij de stalen kozijnen geplaatst, hierbij is bewust ruimte gemaakt voor de overheaddeuren. 

De dakbeplating is uitgevoerd in profielplaten type 135R/930. De wanden zijn bekleed met geïsoleerde PIR wandpanelen FALK 1060WB met een microrib profilering. De panelen bereiken een RC isolatie waarde van 4,50m²K/W bereikt.

Klik hier voor meer informatie over de bedrijfsverzamelgebouwen in Zwaag die wij ook hebben voorzien van dak- en wandbeplating.

Accepteer je cookies?

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies.

Ik ga akkoord