Asbest verwijderen

Zijn uw stallen voorzien van asbest golfplaten? Zijn uw daken een bron van energieverlies? Laat Hardeman Isolatie uw daken renoveren en asbest golfplaten verwijderen. Het verwijderen van asbest doen we veilig, zorgvuldig én verantwoord.
We saneren uw huidige dak en vervangen deze door een nieuw dak. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor onze nieuwe golfplaten. De voordelen? Het aanzicht van uw stallen blijft ongewijzigd, terwijl u zeker bent van een duurzaam, milieuvriendelijk dak dat bovendien veel beter isoleert dan uw oude dak. Dat is een dubbel winstpunt van asbestverwijdering. Bekijk ook de subsidiemogelijkheden voor het verwijderen van asbest.

Nieuw dak? Hardeman Isolatie…

  • zorgt voor de sloopvergunning
  • stelt de inventarisatierapporten op
  • voert de asbestverwijdering snel, veilig en milieuvriendelijk uit
  • voorziet uw stallen van geïsoleerde panelen

Meer weten over asbestverwijdering?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor het verwijderen van asbest? Wilt u alvast verschillende dakpanelen vergelijken of voorbeeldprojecten bekijken? Neem contact op met ons voor een persoonlijk advies over asbestverwijdering of een offerte op maat.

  • Dakrenovatie Lokeren

    Voor de renovatie

  • Dakrenovatie Lokeren

    Na de renovatie

In 6 stappen naar een nieuw dak

asbest Inventarisatie

1

Inventarisatie

Asbestinventarisatie is nodig om te kunnen inventariseren of er überhaupt asbest aanwezig is. Dit wordt door een onafhankelijke partij gedaan.

Meer informatie

Werkvoorbereiding (nieuw)@

2

Werkvoorbereiding

Alle daken die op dat moment vervangen moeten worden, worden gemeten. Deze werkvoorbereiding wordt ingetekend en goed gecontroleerd.

Meer informatie

_HVR3716

3

Asbestsanering

Met de gemiddelde schuur zijn we ongeveer drie dagen bezig met asbestsanering. Dit is afhankelijk van het project zelf en wordt altijd maatwerk.

Meer informatie

aanpassing foto

4

Montage

Nadat het asbest gesaneerd is, beginnen we met de montage van dak- en gevelbeplating. Dit wordt uitgevoerd met een verreiker of spieringkraan.

Meer informatie

Afwerken

5

Afwerking

Na het plaatsen van de daken en gevels kan alles ingemeten worden voor de gedetailleerde afwerking. In onze fabriek wordt alles op maat gemaakt.

Meer informatie

_MMR5226

6

Oplevering

Onder het genot van een lekkere kop koffie wordt er samen met de klant gekeken naar het verloop van het proces.

Meer informatie