Asbest verwijderen

Is uw dak voorzien van asbestplaten en wilt u deze laten verwijderen? Hardeman Isolatie verwijdert asbest veilig, zorgvuldig én verantwoord voor bedrijfspanden en de agrarische sector. We saneren uw huidige dak en vervangen deze door nieuwe dakplaten, afgestemd op uw wensen en behoeften. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor geïsoleerde dakpanelen, die u eventueel kunt aanvullen met zonnepanelen. Het aanzicht van uw bedrijfspand, boerderij of stallen blijft ongewijzigd, terwijl u zeker bent van een duurzaam, milieuvriendelijk dak dat bovendien veel beter isoleert dan uw oude dak. Benieuwd naar de mogelijkheden voor u? Bekijk ook de subsidiemogelijkheden voor het verwijderen van asbest.

 

Hardeman Isolatie:

  • zorgt voor de sloopvergunning
  • stelt de inventarisatierapporten op
  • voert de asbestverwijdering snel, veilig en milieuvriendelijk uit
  • voorziet uw stallen van nieuwe geïsoleerde panelen
  • Dakrenovatie Lokeren

    Voor de renovatie

  • Dakrenovatie Lokeren

    Na de renovatie

In 6 stappen naar een nieuw dak

asbest Inventarisatie

1

Inventarisatie

Hardeman Isolatie laat een onafhankelijke partij een asbestinventarisatierapport maken waarin staat om welke risicoklasse het gaat en hoe het verwijderd moet worden. Deze inventarisatie duurt 3 tot 6 weken.

Meer informatie

Werkvoorbereiding (nieuw)@

2

Werkvoorbereiding

Hardeman Isolatie meet alle daken zodat de voorbereiding ingetekend kan worden. We nemen telefonisch contact met u op voor een datum voor de asbestsanering.

Meer informatie

_HVR3716

3

Asbestsanering

Het streven van Hardeman Isolatie: één dag asbest verwijderen, één dag nieuw dak monteren en één dag afwerking. Dat is de duidelijkheid die we bieden. De asbest nemen we met een vrachtwagen mee naar de daarvoor bestemde stortplaatsen.

Meer informatie

aanpassing foto

4

Montage

We leveren niet enkel dak- en wandbeplating, we zorgen ook voor de montage. Ons vakkundige montageteam hebben hun eigen materieel; van verreikers en vrachtwagens tot rolsteigers en vacuüm-hefinstallaties. Vertrouwd met onze eigen spullen, verloopt de montage snel en vlekkeloos.

Meer informatie

Afwerken

5

Afwerking

Op de laatste dag verzorgt Hardeman Isolatie de afwerking van uw nieuwe dak. Zo worden er bijvoorbeeld windveren gelegd die ervoor zorgen dat er geen wind en regen onder de dakbedekking komt. We zorgen ervoor dat uw dak helemaal in orde is.

Meer informatie

_MMR5226

6

Oplevering

Hier hebben zowel u als wij naar toegeleefd: de oplevering van het nieuwe dak. Onder het genot van een bakje koffie kijkt Hardeman Isolatie met u terug naar het bouwproces. We zijn erg benieuwd naar uw ervaringen en tips.

Meer informatie