Montage

Bij renovatieprojecten verwijderen we bijvoorbeeld bestaande daken en goten en richten we de onderconstructie. We beschikken hiervoor over vakkundige montageteams en eigen materieel. Denk hierbij aan verreikers, hoogwerkers, (toren)kranen en vrachtwagens met diepladers.
Al in de voorbereidingsfase geven we al zo goed mogelijk aan welke bouwkundige voorzieningen er nodig zijn. We denken actief mee over de details van onder andere de staalconstructie, kozijnen en goten. Hoe beter de voorbereiding is, hoe efficiënter de bouw verloopt! Mocht er voor specifieke details (bijvoorbeeld hoekoplossingen) maatwerk nodig zijn, dan zorgen we dat dit snel en exact volgens specificaties geleverd wordt. Wilt u meer weten over de montage, neem dan contact op!

Montageteam

Hardeman Isolatie maakt het u gemakkelijk. Wij leveren niet alleen alle materialen voor de dak- en wandbeplating, we dragen ook zorg voor de montage. Dat mag u breed opvatten. Bij renovatieprojecten verwijderen we bijvoorbeeld bestaande daken en goten en richten we de onderconstructie. We beschikken hiervoor over vakkundige montageteams en eigen materieel. Van verreikers en vrachtwagens tot speciale rolsteigers en vacuüm-hefinstallatie. Al in de voorbereidingsfase geven we al zo goed mogelijk aan welke bouwkundige voorzieningen er nodig zijn. We denken actief mee over de details van bijvoorbeeld de staalconstructie, kozijnen en goten. Hoe beter de voorbereiding is, hoe efficiënter de bouw verloopt! Mocht er voor specifieke details (bijvoorbeeld hoekoplossingen) maatwerk nodig zijn, dan maken we dat ter plaatse óf zorgen dat dit snel geleverd wordt.
Wilt u meer weten over de montage, neem dan contact op met ons!