Twee nieuwe bedrijfslocaties te Zetten

In opdracht van bouwbedrijf J.G. Timmer zijn we begonnen aan de bouw op twee verschillende locaties. In totaal hebben we 950m² dak-  en 760m² wandbeplating gemonteerd.

De eerste bedrijfshal is voorzien van 475m² geïsoleerde PIR dakpanelen met het type FALK 1000 TR. De 125-160mm isolatielaag van dit dakpaneel geeft de kwaliteit en RC-waarden aan voor uw dak, vloer of gevel. De isolatie (RC) waarden bepaalt ook de warmteweerstand van uw paneel. Hoe hoger de isolatiewaarden, hoe beter de brandveiligheid van uw woning of bedrijfspand. De isolatiewaarde van het bovengenoemde paneel is 6,05m²K/W.

De dakpanelen hebben een HPS200 Ultra® coating aan de buitenzijde. Door de kwaliteit van deze coating biedt dit ultieme duurzaamheid en weerstand tegen corrosie. Aan de binnenzijde is het paneel uitgevoerd met een standaard interieurcoating. Aan de buitenzijde is er gekozen voor de kleur Raven (RAL 9007). Deze kleur heeft een robuuste en duurzame toplaag wat ervoor zorgt dat deze gemakkelijker te hanteren én te verwerken is. De binnenzijde van het paneel is uitgevoerd in een Witte standaardkleur (RAL 9002).

Het 175m² FALK wandpaneel voor een hellend dak heeft een 5-kroons trapezium profilering, met een werkende breedte van 1000mm. Dit paneel staat bekend bij FALK om zijn razendsnelle wind- en waterdichtheid. De isolatiedikte van het paneel is 100-135mm. Aan de buitenzijde van het paneel is er gekozen voor een HPS200 Ultra® coating in de kleur Raven (RAL 7021). De binnenzijde heeft een standaard interieurcoating in de kleur Wit (RAL 9002). De RC-waarde van het paneel is 4,92m²K/W.

De tweede bedrijfshal is voorzien van dezelfde dakpanelen, alleen zijn deze panelen voorzien van een Prisma Coating. Met aan de buitenzijde voorzien van de kleur Sirius (RAL 9007). De Prisma coating is een 3-laags systeem met een laagdikte van 65µm, wat betekend dat deze coating minder beschermend is tegen agressieve en veeleisende omgevingen. De isolatiedikte van het paneel is 125-160mm, en heeft een totale RC-waarde van 6,05m²K/W.

Voor de wanden is dezelfde kleur en coating gekozen als voor het dak. De RC-waarde hiervan is 4,91m²K/W.  

Accepteer je cookies?

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies.

Ik ga akkoord