Renovatie voor investeringsmaatschappij Bergermeer B.V.

In opdracht van investeringsmaatschappij Bergermeer BV is dit distributiecentrum in Zwaagdijk-Oost geheel gerenoveerd en klaargemaakt voor de toekomst. Doordat de 12 loodsen weer voorzien zijn van nieuwe beplating kunnen ze weer verhuurd worden aan verschillende bedrijven.

Vooraf is er asbest verwijderd, prefab betonelementen geplaatst en zijn de daken voorzien van geïsoleerde dakpanelen van het type FALK 1100 TR 3+. De panelen hebben een dikte van 80-110mm en een werkende breedte van 1100mm. Deze panelen hebben een isolatiewaarden van 3,91 m²K/W. Het paneel heeft een HPS200 Ultra® coating in een Matt Zwarte kleur, wat het geheel een strakke uitstraling geeft!

De geïsoleerde FALK 1060 wandblindpanelen hebben een dikte van 80mm. Deze panelen hebben een microribprofilering en zijn aan de buitenzijde voorzien van een donkere kleur Kronos. Als onderbreking zijn er enkel stalen TR wandprofielen gemonteerd. De stalen balken in het midden van elk kopgevel zijn afgewerkt met gezet stalen kappen in dezelfde kleur.

Accepteer je cookies?

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies.

Ik ga akkoord