Renovatie voor Cruijsen Fruit B.V.

Cruijsen Fruit B.V. is gevestigd in Dreumel, en zijn gespecialiseerd in het telen van diverse fruitsoorten. Een goed geïsoleerd paneel is daarom erg belangrijk om de fruitproducten koel te houden.

Begin 2019 zijn we begonnen met de renovatie van 335m² wandbeplating. De panelen zijn vervangen door geïsoleerde PIR FL 1060 wandblind panelen, met een microrib-profilering.De binnenzijde van het paneel is voorzien van een standaard interieurcoating in de kleur Wit (RAL 9002), en aan de buitenzijde is er gekozen voor een HPS200 Ultra® coating in de kleur Van Dyke Brown (RAL 8014).

Deze panelen hebben een RC-waarde van 2,61m²K/W. De isolatie (RC) waarden bepaalt ook de warmteweerstand van uw paneel. Hoe hoger de isolatiewaardes zijn, hoe beter de brandveiligheid is van uw ruimte.

Een jaar later in hebben we nog twee loodsen voorzien van een nieuw dak. We zijn allereerst begonnen met het saneren van in totaal 1425m² asbesthoudende- en 820m² asbestvrije golfplaten.

Hierna hebben we 3639m² geïsoleerde PIR EcoB dakpanelen gemonteerd. Dit FALK 1100 3+ paneel heeft een trapezium profilering. De isolatiedikte is 60-90mm, dit zorgt voor een totale RC-waarde van 2,99 m²K/W.

De binnenzijde is voorzien van een aluminium cachering, met aan de buitenzijde een HPS200 Ultra® coating in de kleur Wit (RAL 9002).

Nadat de panelen gemonteerd zijn hebben we 85m¹ aluminium getrokken bakgoten gemonteerd in een Grijze kleur. En tot slot hebben we 29m¹ kilgoten van twee loodsen gedemonteerd en afgevoerd.