Renovatie Fruitbedrijf Cruijsen in Dreumel

Fruitbedrijf Cruijsen in Dreumel is voorzien van een prachtige renovatie. De loodsen staan er strak bij en de bruine kleur is goed gecombineerd met de crèmige kleur. De renovatie bestond uit het asbest(vrije)dak saneren en het leveren en monteren van dak- en wandbeplating. Vooraf is de locatie asbest vrij gemaakt en konden wij aan de slag! Als laatste zijn de drie loodsen bedekt met zonnepanelen die geleverd en gemonteerd zijn door Energieplusdak

Drie loodsen zijn allemaal bedekt met geïsoleerde PIR EcoB dakpanelen van het type FALK1100TR 3+. De dakpanelen bereiken een RC isolatie waarde van 2,99m²K/W. Aan de binnenzijde hebben de panelen een aluminium cachering en aan de buitenzijde een HPS coating van 200µm. De daken zijn afgedicht met vakke onder- en bovennokken en afgewerkt met stalen windveren.

Loods één en twee zijn voorzien van alumium getrokken bakgoten en tussen deze loodsen is gebruik gemaakt van een klikgoot. Aan de bakgoten zijn PVC hwa's, oftewel regenpijpen, tot aan het grasveld bevestigd. 

De wanden bestaan uit wandpanelen van het type FALK 1060WB en hebben een dikte van 60mm. Deze wandpanelen hebben een microrib uitvoering. Door deze uitvoering is de bevestiging van de wandpanelen niet zichtbaar. Aan de binnenzijde hebben de wandpanelen een interieurcoating RAL9002 en aan de buitenzijde een HPS coating van 200µm in de kleur Dyke Brown. De wandpanelen bereiken een RC isolatie waarde van 2,61m²K/W.

Accepteer je cookies?

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies.

Ik ga akkoord