Nieuwe speelhallen voor De Schatberg

In samenwerking met Willems Bouwbedrijf BV hebben we een prachtig resultaat opgeleverd in Sevenum. De Schatberg is een vakantiepark met veel aanbod voor jong en oud, door de uitgebreide keuze aan luxe accommodaties!

Bij het vakantiepark aan het water hebben we twee speelhallen en een tussengebouw voorzien van geïsoleerde panelen. Voor de daken hebben we 7.872m² Delft 158R/750 profielplaten gekozen, met een dikte van 0.88mm. Deze sandwichpanelen zijn voor 4.885m² voorzien van een SV-uitvoering, en de overige 2.990m² is voorzien van een interieurcoating in de kleur Wit (RAL 9002).

Op de wanden hebben we 3.425m² geïsoleerde beplating van FALK gemonteerd met het type 1060, dit paneel heeft een isolatiedikte van 100mm. De RC-waarde van dit paneel is 4,50m²K/W.

Voor de wandpanelen heb je keuze uit diverse profileringen namelijk de micro-, box-, of maxi-rib profilering. Een groot pluspunt van deze wandpanelen is de 'blinde' bevestiging. Na de montage van de panelen zijn de bevestigingsmiddelen niet meer zichtbaar, wat zorgt voor een strak resultaat! Op de foto’s is goed te zien dat we twee kleuren gebruikt hebben voor op de wanden.
Op de foto’s is goed te zien dat de ene speelhal voorzien is van een Witte kleur (RAL 9002), en het andere deel in een Antraciete kleur.

De 532m² FALK binnenwanden hebben een standaard interieurcoating, in de kleur Wit (RAL 9002). De RC-waarde van dit van deze wanden is 3,55m²K/W.

De luifel ‘breekt’ het pand door de houten look! Deze kleur geeft een warme uitstraling aan het pand, en door de verschillende vormen ook een speels en luxe effect.

Accepteer je cookies?

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies.

Ik ga akkoord