Nieuwe showroom voor Arma Keukens te Nunspeet

Arma Keukens en Sanitair in Nunspeet beschikt over een compleet vernieuwde showroom. In de showroom is een uitgebreid assortiment aan keukens en badkamers te vinden. Dit pand hebben wij mogen voorzien van dak- en wandbeplating.

Het speciale effect van dit pand komt mede door de unieke zwarte damwandprofielen van het type Eclectic 7.3.50 B/HB. Deze damwandprofielen hebben over de volledige breedte verschillende vormen. De 0,75mm dikke damwandprofielen hebben een hairplus coating van 60µm in de kleur zwart. Dit is een perfecte combinatie met de witte wandbeplating aan de voorzijde van het pand. De witte gevel is voorzien met lekdorpels in de kleur van de beplating. 

Voor de dakbeplating is gekozen voor geperforeerde profielplaten type 158R/750 en hierin is de SV uitvoering toegepast. De wandbeplating bestaat uit geïsoleerde PIR wandpanelen FL1060 en hebben een dikte van 100mm, daarnaast hebben deze panelen een RC isolatie waarde van 4,50m²K/W en zijn ze terug te vinden aan de witte gevel aan de voorzijde van het pand. Ook hebben we hier steenwol binnenwandpanelen geplaatst. Deze panelen zijn aan beide zijden voorzien van een interieurcoating RAL9002 en zijn 90 minuten brandwerend. De steenwol binnenwandpanelen hebben een RC isolatie waarde van 2,38m²K/W.

Accepteer je cookies?

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies.

Ik ga akkoord