Nieuwe schuur i.o.v. Niehof BV te Nijverdal

In opdracht van aannemersbedrijf Niehof BV hebben wij deze schuur mogen voorzien van dak- en wandbeplating. Niehof BV is actief sinds 1932 en werkzaam in de woning-, utiliteits-, en agrarische bouw, daarnaast zijn zij specialist in het maken van betonconstructies. 

Voor de wanden is een potdekselprofiel gebruikt, waardoor de schuur een moderne uitstraling heeft. De schuur heeft aluminium getrokken dakgoten. Een groot voordeel van aluminium is dat de goten naadloos te maken zijn én sierlijk ogen. Deze dakgoten zijn een prima en voordeliger alternatief van zinken goten.

Voor het dak zijn de PIR dakpanelen FL1000TR gebruikt, dit met een 0,50mm dikke bovenplaat zodat deze geschikt zijn voor zonnepanelen. Het dakpaneel bereikt een RC-isolatie waarde van 3,05m²K/W. De wand is voorzien van geïsoleerde PIR wandpanelen FL1060WB met een dikte van 60mm, het wandpaneel bereikt hiermee een RC-isolatie waarde van 2,61m²K/W. In dit pand is ook een scheidingswand geplaatst, voor deze scheidingswand is een binnenwandpaneel van 60mm dik gebruikt.

 

Accepteer je cookies?

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies.

Ik ga akkoord