Nieuwe fabriek voor Hoogland BV te Leeuwarden

Hoogland BV is actief sinds 1854 en werkzaam in de agragische sector in Noord Nederland. Hoogland BV adviseert en begeleidt akkerbouwers en melkveehouders met hun bedrijfsvoering. Daarnaast leveren wij diverse producten zoals zaaimaden, meststoffen, diervoeders etc. en beschikken zij over een eigen mengvoerproductie.

Sinds 2017 is Hoogland BV in Leeuwarden een compleet nieuwe fabriek begonnen. Deze fabriek hebben wij mogen voorzien van dak- en wandbeplating en is het asbest verwijderd. Op de fabriekshallen zijn zonnepanelen bevestigd, waardoor Hoogland BV gebruikt maakt van 100% zonnestroom. De wandbeplating heeft een groene kleur waardoor dit goed gecombineerd is met de grijze dakpanelen. 

De dakbeplating bestaan uit PIR dakpanelen van het type FALK 1100TR 3+. De beplating is afgewerkt met een nok en deze is afgedicht met een cannelure vulling. Deze panelen bereiken een RC isolatie waarde van 2,07m²K/W. Daarnaast zijn de daken afgewerkt met crèmige lichtveren van 500mm. Op het platte dak zijn dezelfde dakpanelen gebruikt, deze zijn bedek met de zonnepanelen.

De wanden bestaan uit geïsoleerde wandpanelen van het type FALK 1060 WB en hebben een dikte van 60mm. Deze wandpanelen bereiken een RC isolatie waarde van 2,61m²K/W. Met het monteren van de panelen is er rekening gehouden met de ramen en overheaddeuren. Om dit mooi af te werken hebben wij de kozijnen geplaatst. Deze dakpanelen hebben een microrib profilering en zorgt voor egale wanden. 

Accepteer je cookies?

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies.

Ik ga akkoord