Nieuwbouw LG Sonic te Zoetermeer

Dit gebouw is het hoofdkantoor van LG Sonic. Het bedrijf is opgestart in 2011 en is productief in de duurzame algenbestrijding. Dit bedrijf is zelf voorzien van technologieën verbetering van hun eigen waterlaboratorium.

Wij hebben dit hoofdkantoor inclusief kantoor en bedrijfshal voorzien van een moderne uitstraling. Dit komt mede door de unieke voorgevel waar het kantoor gevestigd is. Deze wandbeplating heeft aan de binnenzijde en interieurcoating RAL9002 en aan de buitenzijde een HDX coating in een lichte kleur grijs. Bij de bedrijfshal, het achterste verticale gedeelte, is een mooie antraciet kleur toegepast op de wandpanelen. De gevel van het kantoor voorziet van veel ramen, hierdoor is er een groot daglichtinval.

Het kantoorpand met bedrijfshal hebben wij mogen voorzien van de dak- en wandbeplating. Voor de dak beplating zijn profielplaten type 135R/930 toegepast. Met het bekleden is rekening gehouden met eventuele sneeuwbelasting.

Voor de wanden van het kantoor en de bedrijfshal zijn dezelfde panelen gebruikt. De PIR wandpanelen CP1000WB en hebben een dikte van 100mm. De wandpanelen bereiken hiermee een RC isolatie waarde van 4,50m² K/W. De wandpanelen zijn vanaf de binnen- en buitenzijde 30 minuten brandwerend.

 

Accepteer je cookies?

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies.

Ik ga akkoord