Nieuwbouw De Schatberg in Sevenum

In samenwerking met Willems Bouwbedrijf BV hebben we een prachtig resultaat opgeleverd in Sevenum. De Schatberg is een vakantiepark met veel aanbod voor jong en oud, door de uitgebreide keuze aan luxe accommodaties!

In het mooie plaatsje Sevenum hebben we twee speelhallen en een tussengebouw voorzien van geïsoleerde dak- en wandbeplating.

Voor de daken hebben we Delft 158R/750 profielplaten gekozen met een dikte van 0.88mm. Deze sandwichpanelen zijn voorzien van een SV-uitvoering.

Op de wanden hebben we beplating van FALK gemonteerd met het type FL 1060, het paneel heeft een isolatiedikte van 100mm.

Voor de wandpanelen heb je keuze uit diverse profileringen namelijk de micro-, box-, of maxi-rib profilering. Een groot pluspunt van deze wandpanelen is de 'blinde' bevestiging. Na de montage van de panelen zijn de bevestigingsmiddelen niet meer zichtbaar, wat zorgt voor een strak resultaat!

De binnenwanden en de luifels hebben we ook gemonteerd in Sevenum. Voor de binnenwanden zijn er FALK binnenwandpanelen gemonteerd met een standaard interieurcoating, in de kleur Wit (RAL 9002). 

Accepteer je cookies?

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies.

Ik ga akkoord