Nieuwbouw De Bruin Plantpot in Geldermalsen

De Bruin Plantpot B.V. staat al jaren bekend staat bij kwekers! Ze verkopen en produceren kweekpotten, sierpotten en vele andere producten. Door een divers aanbod kan je uit veel verschillende producten kiezen.

We hebben voor De Bruin Plantpot B.V. een nieuwe bedrijfshal mogen realiseren! Voor het dak is er gebruik gemaakt van FALK 5-kroons trapezium panelen. Het paneel is toepasbaar in het FALK platdak systeem, de panelen kunnen namelijk direct tegen de staalconstructie gemonteerd worden.

Voor een gedeelte van de wandbeplating hebben we Delft golfprofielen 27/1000 in de kleur Antraciet gebruikt. In combinatie met de andere kleuren van het gebouw, creëer je een strakke uitstraling!

Bij het overige gedeelte zijn wandpanelen van FALK gebruikt. Deze gekozen panelen hebben een bedekte bevestiging met een hoge circulatie. Hierdoor zijn de bevestigingsmiddelen na de montage niet meer zichtbaar. Voor de profilering van de buitenplaat kunt u kiezen voor een maxirib-, microrib-, of boxprofilering.

Bij dit project heeft de klant voor een microribprofilering gekozen in de kleur Orion. Deze panelen kunnen horizontaal en verticaal gemonteerd worden, zo heeft u veel mogelijkheden voor het ontwerp van uw gebouw! 

In deze loods hebben we steenwol binnenwandpanelen van Claddingpoint gebruikt, dit zorgt voor een goede isolatie in de verschillende ruimtes.

Accepteer je cookies?

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies.

Ik ga akkoord