Nieuwbouw De Bruin Plantpot in Geldermalsen

De Bruin Plantpot staat al jaren bekend staat bij kwekers! Ze verkopen en produceren plantenpotten, door een divers aanbod kan je uit veel verschillende producten kiezen.

We hebben voor de De Bruin Plantpot een nieuwe bedrijfshal gerealiseerd! Voor het dak hebben we gebruik gemaakt van FALK 5-kroons trapezium profilering panelen. Het paneel is toepasbaar in het FALK plat-dak systeem, de panelen kunnen namelijk direct tegen de staalconstructie gemonteerd worden.

Voor de wandbeplating hebben we Delft golfprofielen 27/1000 gebruikt, in een antracieten kleur. Het gebouw krijgt hierdoor een strakke uitstraling met de andere kleuren van het gebouw! De FALK-wandpanelen hebben een bedekte bevestiging met een hoge circulatie! Voor de profilering zijn verschillende opties mogelijk maxi rib, microrib of box profileringen. In dit project hebben we voor microrib gekozen in de kleur Orion. Deze panelen kunnen horizontaal en verticaal gemonteerd worden, zo heeft u veel mogelijkheden voor het ontwerp van uw gebouw! 

In deze loods hebben we steenwol binnenwandpanelen van Claddingpoint gebruikt, dit zorgt voor een goede isolatie in de verschillende ruimtes. 

Accepteer je cookies?

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies.

Ik ga akkoord