Nieuwbouw Bedrijfshal Van Tuijl te Dodewaard

Eind januari 2019 heeft Van Tuijl in Dodewaard gebruik mogen maken van hun nieuwe vestiging. Deze vestiging is vooral gericht op de boomkwekerij sector. Dit pand hebben wij mogen voorzien van dak- en wandbeplating. Het dak is volledig bedekt met 1.900 zonnepanelen waardoor Van Tuijl duurzaam hun stroom opwekt.

In de unieke ronde voorgevel aan de voorkant van het pand bevind zich het kantoor. Dit kantoor heeft een wand dat 30 minuten brandwerend is. De geïsoleerde PIR FALK1060WB wandpanelen zijn gebruikt voor de wandbeplating. Deze wandpanelen hebben een RC isolatie waarde van 4,50m²K/W. Aan de binnenzijde is de interieurcoating RAL9002 toegepast. Aan de buitenzijde is de HPS/Prisma coating is een licht- en donkergrijze kleur gebruikt. De steenwol binnenwandpanelen van 80mm dik zijn aan beide zijden voorzien van een interieurcoating in de standaard kleur RAL 9002. De onderzijde daarvan zijn voorzien van U-profielen in dezelfde kleur als de steenwol binnenwandpanelen. 

Het dak bestaat uit de geperforeerde profielplaten van het type 135R/930. Deze profielplaten zijn voorzien van de interieurcoating RAL9002. Van Tuijl heeft het dak vervolgens bedekt met zonnepanelen. 

Accepteer je cookies?

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies.

Ik ga akkoord