Nieuw pand voor Allround zonwering te Elburg

In opdracht van bouwbedrijf H.J. Polinder BV hebben wij het nieuwe pand van Allround zonwering in Elburg mogen voorzien van de dak en wandbeplating. Allround is een zonwering-bedrijf en hun producten zijn te vinden in Nederland en Duitsland. Door de aanhoudende groei was er sterke behoefte aan uitbereiding. 

Door de donkere kleur heeft dit pand een moderne en strakke uitstraling. Het logo van Allround zonwering komt hierdoor goed tot zijn en recht en is vanaf de weg goed zichtbaar. De stalen lekdorpels die gezet zijn hebben dezelfde kleur als de beplating. Daarnaast is er voor dit pand rekening gehouden met de overheaddeuren, ramen en overige deuren. Dit betekent dat er stalen dag- en hoekstukken zijn geplaatst.

Het platte dak is bedekt met profielplaten type 135R/930. Voor deze dakbeplating is gekozen voor een SV uitvoering. De PIR wandpanelen FALK1060 zijn gebruikt voor de wandbeplating. Deze wandpanelen zijn geïsoleerd, hebben een microrib profilering en zijn ze 30 minuten brandwerend. De panelen hebben aan de binnenzijde een interieurcoating RAL9002 en aan de buitenzijde een HPS coating. De wandpanelen bereiken een RC isolatie waarde van 4,50m²K/W. 

De binnenwanden zijn voorzien van steenwol binnenwand panelen met een dikte van 100mm. Aan beide zijde hebben deze een interieurcoating in de standaard kleur RAL 9002. Deze panelen bereiken een een RC isolatie waarde van 3,55m²K/W en zijn 60 minuten brandwerend. 

Accepteer je cookies?

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies.

Ik ga akkoord