Nieuw bedrijfspand voor Kegelaar Transport te Opheusden

Kegelaar Transport zorgt ervoor dat ze hun klanten iedere dag kunnen voorzien van diverse grondstoffen. Ook helpen ze de andere transportbedrijven door hun wagenpark te verhuren. In opdracht van Bouwbedrijf J.G. Timmer hebben we de dak- en wandbeplating geleverd en gemonteerd.

Op het dak hebben we 842m² Delft profielplaten met het type 135R/930 gemonteerd. De buitenplaat heeft een dikte van 0,75mm. Het gedeelte bij de werkplaats is voorzien van geperforeerde profielplaten.

Om deze ruimte meer daglicht te geven zijn er Jet-bik lichtstraten geplaatst. Door een lichtstraat te plaatsen creëer je niet alleen meer daglicht, maar je zorgt ook voor meer ventilatie!

Voor de wanden hebben we geïsoleerde FALK 1060 panelen gemonteerd. Deze panelen hebben een blinde bevestiging, en zorgt voor een strakke afwerking. Ook is dit paneel uitgevoerd met een microrib profilering met een isolatiedikte van 80mm.

De wandpanelen hebben een HPS200 Ultra® coating van 200µm, in de kleur Antraciet. Dit is een coating die zorgt voor een hoge corrosiebestendigheid, een uitstekende kleurstabiliteit, glansbehoud en een enorm overtreffende duurzaamheid. 

De stalen luifel die gemonteerd is, houd de zon tegen en geeft een representatieve uitstraling. De Antraciete kleur van de wandbeplating komt terug in de luifel. Dit geeft het  gebouw een strakke en moderne uitstraling.

Opdrachtgever: Bouwbedrijf J.G. Timmer

Accepteer je cookies?

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies.

Ik ga akkoord