Loods voor landbouwbedrijf Habets te Nagele

In de provincie Flevoland is het dorp Nagele te vinden. Landbouwbedrijf Habets is in deze plaats gevestigd en hun loods hebben wij voorzien van nieuwe dak- en wandbeplating. De loods wordt gebruikt voor aardappelbewaring. Een aardappelbewaring vraagt om veel kennis van zaken en een goede opslag. 

De loods bestaat uit twee verschillende kleuren en aan de voorkant van de loods is een FALK 1060 WB gevelpaneel met een ribbelprofilering bevestigd. Dit geeft een strakke en afgewerkte uitstraling. De loods is afgewerkt met een aluminium getrokken bakgoot. 

Voor het dak zijn de dakpanelen FALK1100TR 3+ gebruikt, deze hebben een RC isolatie waarde van 6,17m²K/W. Daarbij is gebruikt gemaakt van de dakpanelen FALK1100TR 3+ met dit paneel is een RC isolatie waarde van 2,07m²K/W behaald. Voor de wandbeplating zijn de PIR wandpanelen FALK1060WB toegepast. Deze hebben een dikte van 100mm. De PIR wandpanelen FALK1060WB hebben een RC isolatie waarde van 4,50m²K/W.  Als laatste zijn er ook damwandprofielen toegepast. Deze zijn van het type FALK1000TR 1000/35.

Accepteer je cookies?

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies.

Ik ga akkoord