Een robuuste bedrijfshal te Nijverdal

In samenwerking met bouwbedrijf Nieuwenhuis BV hebben wij Niverplast wederom mogen voorzien van hun nieuwe bedrijfshal! Hierdoor kan Niverplast haar industrie nog verder ontwikkelen en blijven groeien.

Voor het dak hebben we geperforeerde profielplaten van Delft gebruikt met de types 160R/750 en 137R/930. Deze platen zijn voorzien in de kleur Wit (RAL 9002).

Deze geperforeerde profielplaat zorgt ervoor dat een groot deel van het geluid geabsorbeerd wordt. Door het absorberen weerkaatst het geluid niet. Er is hierdoor weinig tot geen geluidsoverlast.

De Cladding Point wandpanelen van het type Brucha Alpha-C heeft een isolatiedikte van 100mm. De panelen zijn aan de buitenzijde voorzien van Cortenstaal. Wat dit product zo bijzonder maakt is de dichte barrièrelaag en het feit dat het gelegeerd staal is, hierdoor ontstaat er geen verdere corrosie.  Juist omdat het staal van zichzelf zo sterk is kan het voor zowel tuin, landschap en interieur gebruikt worden.

Bij het plaatsen van de wanden is er gebruik gemaakt van het type Delft Rabat 500 plankprofielen. Na het monteren hebben we zowel dak als wand afgewerkt met Cortenstalen vinnen.

In zijn geheel heeft het pand mede door de combinatie van zijn robuuste houten balken, het Cortenstaal én de zwarte voorgevel een stoere uitstraling gekregen.

Accepteer je cookies?

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies.

Ik ga akkoord