Een nieuwe activiteitencentrum te Apeldoorn

In samenwerking met Bouwbedrijf Nieuwenhuis BV hebben wij de beplating van nieuwbouw project Zero 55 mogen realiseren. Zero 55 is een activiteitencentrum waar je kunt karten, bowlen, laser gamen en nog veel meer! Bij dit nieuwe pand hebben we in totaal 2.895m²  dak- en 1.770m² wandbeplating geleverd en gemonteerd. 

Het speciale en kleurrijke logo van het activiteitencentrum geeft een enorm mooi contrast met de antraciete geïsoleerde wandpanelen! Deze panelen hebben een hoogwaardige HPS200 Ultra® coating van 200µm, en zorgt daarmee voor een langere levensduur.

Deze FALK 1060 wandblind panelen hebben een isolatiedikte van 100mm, wat zorgt voor een totale Rc-waarde van 4,50m²K/W. Voor de profilering heeft de klant gekozen voor een micro-rib profilering.

De binnenzijde van het paneel is voorzien van een interieurcoating in een Witte kleur (RAL 9002). Tussen de glazen wanden aan de voorzijde zijn er Delft golfplaatprofielen 18/988 gemonteerd. Deze profielen hebben een dikte van 0.63mm. Deze panelen worden beschermd door zijn HDS coating, en heeft dezelfde Antraciete kleur zoals de andere wandpanelen.

Voor het dak is er gebruik gemaakt van Delft profielplaten type 135R/930 in een SV-uitvoering. Deze panelen hebben een dikte van 0.75mm dik. Door de verhoogde sneeuwbelasting op dit dak hebben we hier rekening mee gehouden door de dubbel leggen van de beplating, hierdoor blijft de schade beperkt.

Accepteer je cookies?

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies.

Ik ga akkoord