Een nieuw pand voor De Bruin Plantpot B.V. te Geldermalsen

De Bruin Plantpot B.V. staat al jaren bekend staat bij kwekers. Ze verkopen en produceren kweekpotten, sierpotten en nog veel meer! Door een divers aanbod kan je er veel aanschaffen.

We hebben voor De Bruin Plantpot B.V. een nieuwe bedrijfshal van 2626m² mogen realiseren! Voor het dak is er gebruik gemaakt van geïsoleerde FALK 1000 5-kroons trapezium panelen, met een isolatiedikte van 125-160mm. Het paneel is toepasbaar in het FALK platdak systeem, de panelen kunnen namelijk direct tegen de staalconstructie gemonteerd worden.

Aan de onderzijde van het paneel zit een standaard interieurcoating, met aan de bovenzijde een HPS200 Ultra® coating. De kwaliteit van de coating beschermt het paneel tegen invloeden van buitenaf. De binnenzijde van het paneel is voorzien van een Witte kleur (RAL 9002), met aan de buitenzijde voorzien van de kleur Antraciet Matt. 

Voor een deel van de wandbeplating hebben we Delft golfprofielen 27/100 gebruikt, met een dikte van 0.63mm. Deze panelen zijn aan de bovenzijde voorzien van een HDS coating in de kleur Antraciet. Deze kleur In combinatie met de andere kleuren van het gebouw geeft een strakke uitstraling!

En voor het overgrote deel hebben we FALK 1060 WB panelen gebruikt. Deze panelen hebben een bedekte bevestiging en een hoge circulatie. Hierdoor zijn de bevestigingsmiddelen na de montage niet meer zichtbaar! Het paneel heeft een isolatiedikte van 100mm dik. 

Voor de profilering van de buitenplaat kunt u kiezen voor een maxirib-, microrib-, of box profilering. Bij dit project heeft de klant voor een microribprofilering gekozen. Deze panelen kunnen horizontaal en verticaal gemonteerd worden, zo heeft u veel mogelijkheden voor het ontwerp van uw gebouw! 

De bovenzijde van het paneel is voorzien van een Prisma coating in de kleur Orion, met aan de onderzijde een standaard interieurcoating in de kleur (RAL 9002)

In deze loods hebben we steenwol binnenwandpanelen van Cladding Point gebruikt, met een isolatiedikte van 80mm dik. Deze wanden zijn aan beide zijden voorzien van een standaard interieurcoating in een Witte kleur (RAL 9002). Dit zorgt voor een goede isolatie tussen verschillende ruimtes.