Een complete gevelrenovatie voor Van Beem Agro B.V

In 2019 en 2021 hebben we in opdracht van Aannemersbedrijf v.d. Heijkant de wanden van de twee bedrijfshallen gemonteerd. Dit agrarische bedrijf Van Beem Agro B.V. is gevestigd in Zeewolde, en houdt zich bezig met tuin- en akkerbouw.

De veroudering van uw wandbeplating kunnen problemen veroorzaken zoals lekkage- en schades. U kunt dit voorkomen door uw beplating te vervangen voor geïsoleerde dak of wandpanelen.

We hebben beide loodsen voorzien van 1365m² geïsoleerde gevelbeplating. De Kingspan panelen die we gekozen hebben zijn de geïsoleerde 1000 AWP panelen, met een micro-rib profilering. Het paneel heeft een isolatiekern van 45mm dik, en een totale Rc-waarde van 3,00m²K/W.

Aan de binnenzijde van het paneel zit een standaard interieurcoating in de kleur Wit (RAL 9002), met aan de buitenzijde een XL Forte coating. De klant heeft gekozen om 320m² in de kleur Goosewing Grey te monteren, en de andere 585m² in de kleur Slate Blue.

Het Architectonische Gevelpaneel (AWP) is een geïsoleerd gevelpaneel met een QuadCore of PIR isolatiekern. Deze gevel heeft een wandblind (onzichtbare) bevestiging, en heeft een ruime keuze aan profileringen, coatings en accessoires.

Voor de damwandpanelen hebben we 460m² ongeïsoleerde DELFT profielen gebruikt met het type 30-1100. Deze damwandpanelen hebben een profieldikte van 0.55mm.

De binnenzijde van het paneel is voorzien van een standaard primer met aan de buitenzijde een HPS200 Ultra® coating in de kleur Goosewing Grey. Deze panelen hebben een zichtbare bevestiging, en worden gemonteerd onder de gevels.

Accepteer je cookies?

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies.

Ik ga akkoord