Distributiecentrum Napoleon Grills te Tiel

In opdracht van Bouwbedrijf Remmers hebben wij in Tiel het distributiecentrum van Napoleon Grills voorzien van dak- en wandbeplating. Napoleon Grills is gespecialiseerd in barbecues, outdoor lifestyle en meer. 

Het pand loopt schuin af en heeft een zeer moderne gevel. Het dak en een groot deel van de wanden zijn dezelfde kleur, hiervoor is de interieurcoating RAL 9002 gebruikt. De voorgevel heeft een donkergrijze tint waardoor dit goed naar voren komt. 

Voor de dakbeplating is gebruik gemaakt van profielplaten type 135R/930. Bij de wandbeplating is er gebruik gemaakt van twee verschillende soorten wandpanelen. Als eerste de geïsoleerde steenwol wandpanelen type CP1100 met een dikte van 200mm. En de tweede soort wandpanelen zijn Kingspan 1000 panelen met een dikte van 100mm. Bij beide soort wandpanelen is de microrib profilering toegepast en hebben een RC isolatie waarde van 4,50m²K/W. De binnenwanden zijn 80mm dik en hebben een RC isolatie waarde van 3,55²K/W. Deze wanden zijn 20 minuten brandwerend. 

Accepteer je cookies?

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies.

Ik ga akkoord