Distributiecentrum Ceva te Heerlen

Op een toegankelijke plek dichtbij de snelweg is het grote internationale distributiecentrum van CEVA gevestigd. De locatie Heerlen heeft in 2018 hun deuren geopend en wij hebben hen mogen voorzien van dak- en wandbeplating.

Het dak is voorzien met de profielplaten 135R/930 en heeft een dikte van 0,88mm. De voorgevel is gekozen voor geïsoleerde PIR wandpanelen KS1000AWP en hebben een dikte van 120mm. De panelen zijn voorzien van een microrib profilering en bereiken een RC isolatie waarde van 5,70m²K/W.

Bij het monteren van de beplatingen is er rekening gehouden met de glazen voorgevel en de vele overheaddeuren. Daarvoor zijn er stalen lekdorpels, dagstukken kozijnen en hoekstukken gezet. De panelen hebben aan de binnenzijde een interieurcoating RAL9002 en aan de buitenzijde een XL-Forte coating van 200µm in de kleuren: Grey White, Goosewing Grey en Pastel Blue. Dit zorgt voor de verschillende lichte kleuren van de bedrijfshal. Al het bevestigingsmateriaal is in dezelfde kleur als de beplating. Bij de voorgevel zijn omega-profielen gebruikt. 

Accepteer je cookies?

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies.

Ik ga akkoord