Bomert watersport te Giethoorn

Bomert watersport BV is de boot en motoren specialist in Noord-Nederland. De loods in Giethoorn hebben wij voorzien van dak- en wandbeplating. Deze locatie wordt gebruikt voor showroom en werkplaats. 

Het pand heeft een moderne uitstraling. Door de ramen aan de voorkant en de licht kleurige dakbeplating, wordt er goed gebruikt gemaakt van het daglicht. De werkplaats heeft een garagedeur aan de zijkant waardoor de gebouwen niet aan beide kanten verticaal met elkaar verbonden zijn. Ook de kleuren van de showroom en werkplaats zijn verschillend. 

Het dak is bedekt met dakpanelen van het type FALK1000TR. Met dit paneel is een RC isolatie waarde van 6,05m²K/W bereikt. Voor de wand zijn verschillende soorten panelen gekozen. Als eerste de geïsoleerde PIR wandpanelen FALK1000TR deze hebben een dikte van 100-135mm. Daarmee hebben deze wandpanelen een RC isolatie waarde bereikt van 4,92m²K/W. De geïsoleerde steenwol panelen Alpha CP1100WB hebben een dikte van 200 mm en daarbij is de microrib profilering toegepast. Dit paneel heeft een RC isolatie waarde van 4,50m²K/W. Als laatste is er gekozen voor de geïsoleerde PIR wandpandelen FL1060WB deze hebben een met een dikte van 100mm. 

Accepteer je cookies?

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies.

Ik ga akkoord