Boerderij VOF Verkooijen te Almkerk

In het Brabantse dorp Almkerk, ligt het de prachtige boerderij van VOF Verkooijen. Bij deze boerderij hebben wij de renovatie uitgevoerd van de daken. Het betreft het dak van de boerderij en daken van schuren. 
 
Deze vrijstaande boerderij genaamd 'Koppelhoeve'  bestaat uit een schuin dak wat onderbroken wordt door een dakkapel. De achterkant van het woonhuis is voorzien van dakpanelen waardoor deze tegen het rieten dak bevestigd zijn. De vrijstaande schuur achter het huis is geheel gerenoveerd met dakbeplating. Vooraf is bij het woonhuis en de schuur het asbest verwijderd. 
 
Voor de nieuwe dakbeplating van het woonhuis en de schuur is gekozen voor de dakpanelen type FALK 1000GL met een dikte van 43-83mm, in de kleur zwart mat. Door de dikte van het paneel komt het tot een RC isolatie waarde van 2,50m² K/W. De vlakke onder- en bovennokken zijn afgedicht met cannelure vulling. Daarnaast zijn de daken afgewerkt met stalen windveren. In het woonhuis is er ruimte voor drie dakramen, deze zijn waterdicht afgewerkt zodat ze geplaatst kunnen worden. Het dak wordt onderbroken door een bestaande dakkapel. 
 
Bekijk de foto’s van oud naar nieuw, het resultaat mag er zijn!

Accepteer je cookies?

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies.

Ik ga akkoord