57 woningen opgeleverd te Didam

Na een goede voorbereiding is De Bloemenbuurt Didam bezig om zich klaar te stomen voor de toekomst. Deze buurt is te vinden in de provincie Noord-Holland en er staan in totaal ongeveer 750 woningen. In opdracht van Nijhuis B.V. hebben wij een aantal huizen mogen voorzien van dakbeplating.

Na een goede voorbereiding is woningcorporatie Plavei bezig de Bloemenbuurt klaar te stomen voor de toekomst! Ze zijn bezig om in totaal 136 woningen te renoveren en om 73 woningen te herbouwen. Met dit project streven ze naar een energiezuinig en toekomstbestendig wonen.

In juli 2020 hebben we van Nijhuis B.V de opdracht gekregen om 95 woningen te voorzien van dakramen, goten en in totaal 6245m² dakbeplating.

Dit nieuwbouwproject bestaat uit twee fases. In de eerste fase hebben we 20 hoek- en 18 tussenwoningen gerenoveerd, en in de tweede fase hebben we 22 hoek- en 35 tussenwoningen gerenoveerd.

Voor beide fases heeft de klant gekozen voor geïsoleerde QuadCore Kingspan 1000 RW dakpanelen. Deze panelen hebben een isolatiedikte van 115-146mm, en dit zorgt voor een RC-waarde van 6,15m²K/W.

De panelen hebben aan de binnenzijde een standaard interieurcoating in de kleur Wit (RAL 9010), en aan de buitenzijde zijn ze voorzien van een XL Forte coating in de kleur Antraciet (RAL 7016). Deze hoogwaardige coating met reliëfstructuur is bijzonder stevig en heeft een uitstekende slijtvastheid.

De dikte van deze coating zorgt voor een zekere corrosiebescherming, wat met een dunnere laag niet mogelijk is. Dit 3-kroonspaneel heeft een buitenplaat van 0,50mm wat nodig is voor de bevestiging van de zonnepanelen.

Nadat de daken opgeleverd waren hebben we de woningen ook voorzien van 1182m¹ aluminium gezette bakgoten in de kleur Wit (RAL 9010). En hebben we ook 95 stuks VELUX dakramen gemonteerd.

Accepteer je cookies?

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies.

Ik ga akkoord