Pluimveehouderij Sinke

Ruim 6000 m2 asbestdak vervangen

Over de pluimveehouderij

Het bedrijf Sinke bestaat uit 3 opfokstallen, mestopslagloods en werkplaats met asbesthoudende golfplaten gebouwd in de jaren 80 door vader Sinke. Dit is overgenomen door zoon Kees Sinke en opvolger Matthijs Sinke en verder uitgebreid naar 6 stallen. Sinke Pluimveeopfok B.V. is een opfoklegbedrijf met een capaciteit van ruim 200.000 kuikens, die opgefokt worden vanaf 1 dag tot 18 weken leeftijd. De legrijpe 18 weekse hennen worden afgeleverd bij verschillende klanten in Nederland en België. Kwaliteit, netheid en hygiene staat bij Sinke hoog in het vaandel.

Plannen voor het saneren

In korte tijd afspraken kunnen maken met Arjan van Pommeren van Hardeman Isolatie BV om al het asbest op het bedrijf in 1 keer te saneren en te vervangen door sandwichpanelen. Ook de ventilatie/winddrukkappen aan de zijgevels van de stallen waren uitgevoerd met asbest en moesten vervangen worden.

Snel en zorgvuldig opleveren

Toen Arjan ons in februari 2014 liet weten dat Hardeman Isolatie ruim 6000m2 asbest in 1,5 week zou kunnen saneren om vervolgens in tijd van 1 week 6000m2 dakplaten te monteren hebben we niet langer geaarzeld, maar direct opdracht gegeven. Uiteraard wel met het uitdrukkelijk verzoek deze klus tegelijk ook netjes en zorgvuldig uit te voeren.

Hardeman Isolatie heeft ons vertrouwen niet beschaamd en het eindresultaat mag er zijn. We hebben vijf (bijna) nieuwe gebouwen door deze kortdurende en grondige renovatie teruggekregen.

  • https://hardemanisolatie.nl/wp-content/uploads/2015/06/sinke1-460x300.jpg

    Situatie vóór het saneren

  • https://hardemanisolatie.nl/wp-content/uploads/2015/06/sinke2-460x300.jpg

    Situatie na het saneren

"Hardeman Isolatie heeft ons vertrouwen niet beschaamd en het eindresultaat mag er zijn!"