In verband met de zondagsrust is deze website vandaag niet beschikbaar.
We zijn u morgen graag van dienst!

Leon Sommerdijk - Hardeman Isolatie

Leon Sommerdijk

Alles in één keer goed!

Leon Sommerdijk wist heel goed wat hij níét wilde. Een donkere, sombere manege. Leon, eigenaar van Manege Klein Amerika, moest vorig jaar de keus maken. Het dak van de stal was aan vervanging toe. Doen we dan alleen de stal of direct ook de manege en de aanbouw?

“Uiteindelijk hebben we alles in 1 keer goed gedaan. Asbest saneren, nieuwe gordingen, nieuwe daken én zonnepanelen” zegt Leon. “En ik wil geen gedoe in de toekomst. Dus ik wilde een bedrijf dat werkt met kwaliteitsmateriaal. 30 jaar garantie op de platen, waar krijg ik dat nog?”

Verstand van zaken

Op de vraag hoe het bouwen verliep antwoordt Leon: “Het was super geregeld. De jongens zijn netjes en precies, hebben verstand van zaken en houden zich aan de planning. Ik had in 1 week een nieuw dak. De sportpaarden hebben maar 2 nachten in de open lucht geslapen. Gelukkig was het mooi weer!”

Elke maand lachen

Over het resultaat is Sommerdijk erg te spreken: “De temperatuur is perfect. Het scheelt 8 graden in de winter. De zomer moeten we afwachten maar dat zal ongetwijfeld goed komen. De 60 zonnepanelen geven 15.000 Watt piek vermogen. Dus dat is 1 keer pijn in je portemonnee en dan elke maand weer lachen om de vaste lasten.

Al met al is Leon erg tevreden over Hardeman Isolatie. “Dat ik ze heb aanbevolen bij 5 anderen zegt volgens mij al genoeg”

  • https://hardemanisolatie.nl/wp-content/uploads/2016/05/MMR9426-460x300.jpg

    De temperatuur is perfect

    Het scheelt 8 graden in de winter

  • https://hardemanisolatie.nl/wp-content/uploads/2016/05/MMR9411-460x300.jpg

"De jongens zijn netjes en precies, hebben verstand van zaken en houden zich aan de planning."