In verband met de zondagsrust is deze website vandaag niet beschikbaar.
We zijn u morgen graag van dienst!

Gerben en Marten Gerbrandie - Hardeman Isolatie

Gerben en Marten Gerbrandie

De stal vormt de spil van elk boerenbedrijf. Als deze stal door intensief gebruik, mankementen gaat vertonen, moet er ingegrepen worden. En dan sta je als boer voor de keus: vervangen of renoveren?

De broers Marten en Gerben Gerbrandie zijn boeren in hart en nieren. Ook zij kwamen voor de keus te staan om hun stal volledig te vervangen, of een fikse renovatiebeurt te geven. Marten: “Omdat we tijdens een eerdere renovatie goede ervaring hadden met Hardeman Isolatie, besloten we opnieuw tot renovatie. Een keus waar de broers tot op de dag van vandaag geen enkele spijt van gehad: “De renovatie van de tweede stal verliep net zo vloeiend als die van de eerst stal.

Alles vervangen in slechts 4 dagen

De medewerkers van Hardeman hadden in totaal slechts vier dagen nodig om het project volledig rond te krijgen. En dat terwijl werkelijk alles vervangen moest worden: de muren, het dak, de lichtstraat, de deuren, noem het maar op. In totaal zijn er vier weken verstreken van opdracht tot volledige oplevering. De planning en snelheid waren in één woord geweldig!”

Beter Geïsoleerd

Of de broers tevreden zijn met het resultaat? Marten: “De afwerking is top. Doordat er zo nauwkeurig gemeten is van tevoren, viel alles tot op de millimeter op z’n plaats. We hebben nu weer een stevige stal staan met topkwaliteit isolatie. In de winter staat het melkvee er weer warmpjes bij en op een warme zomerdag scheelt het er zo maar zes graden in vergelijking met de buitentemperatuur. Daarnaast is de ventilatie nu ook prima voor elkaar.’

Harde werkers

“Het zijn harde werkers, die jongens van Hardeman. Daar kunnen wij Friezen nog wat van leren,” zegt Gerben met een knipoog. “We kunnen terugkijken op een prima samenwerking. Hardeman heeft het hele project op een gedegen manier aangepakt. En dat heeft resultaat.”

Toekomst

Ook in de toekomst staan er bij de broers Gerbrandie nog projecten op stapel die de nodige renovatiekwaliteiten vereisen. Grote kans dus dat Hardeman Isolatie binnenkort een telefoontje kan verwachten vanuit Friesland.

 • https://hardemanisolatie.nl/wp-content/uploads/2015/06/gerbrandie1.jpg

  Voor renovatie

 • https://hardemanisolatie.nl/wp-content/uploads/2015/06/MMR6726-Gebrandie-Nijland-klantverhaal-460x300.jpg

  Na Renovatie

 • https://hardemanisolatie.nl/wp-content/uploads/2015/06/MMR6657-Gebrandie-Nijland-klantverhaal-460x300.jpg

 • https://hardemanisolatie.nl/wp-content/uploads/2015/06/MMR6731-Gebrandie-Nijland-klantverhaal-460x300.jpg

 • https://hardemanisolatie.nl/wp-content/uploads/2015/06/MMR6752-Gebrandie-Nijland-klantverhaal-460x300.jpg

 • https://hardemanisolatie.nl/wp-content/uploads/2015/06/MMR6711-Gebrandie-Nijland-klantverhaal-460x300.jpg

 • https://hardemanisolatie.nl/wp-content/uploads/2015/06/MMR6710-Gebrandie-Nijland-klantverhaal-460x300.jpg

"Hardeman Isolatie heeft weer super werk geleverd"