In verband met de zondagsrust is deze website vandaag niet beschikbaar.
We zijn u morgen graag van dienst!

Kennisbank - Hardeman Isolatie

Dak isoleren

Hardeman dak isoleren

 

Uw dak goed isoleren is belangrijk om energieverlies tegen te gaan en dus geld te besparen. Ieder mens produceert warmte, waardoor er op een gemiddeld kantoor veel warmte geproduceerd wordt, dat via het dak het pand verlaat. Door het dak goed te isoleren wordt deze warmte beter vastgehouden. Een dak kunt u altijd aan de buitenkant isoleren. W¬ilt u het dak echter aan de binnenkant isoleren dan dient u met meerdere factoren rekening te houden.

Lees meer

Wat is asbest precies?

_HVR3716

 

Asbest is een verzamelnaam voor een aantal in de natuur voorkomende mineralen (silicaten), die zijn opgebouwd uit fijne, microscopisch kleine vezels. Deze kunnen zo fijn zijn dat zij niet met het blote oog waar te nemen zijn.

Asbest is een natuurlijk product. Het is een delfstof die wordt gewonnen in onder andere Zuid-Amerika, Rusland en Canada. Er bestaan verschillende soorten asbestmineralen. Asbestvezels zijn onder te verdelen in twee hoofdgroepen.

Lees meer

Plafondisolatie

Plafondisolatie Hardeman

 

Met plafondisolatie gaat u geluidsoverlast en warmteverlies tegen. Twee belangrijke redenen om te kiezen voor goede plafondisolatie. U kunt uw plafond bijvoorbeeld met glaswol en gipskarton isoleren, maar u kunt ook kiezen voor isolatiepanelen. Houd bij de juiste keuze voor het materiaal altijd rekening met de functie van de ruimte. In uw kantoorpand is warmteverlies tegengaan bijvoorbeeld belangrijk, waar de soort plafondisolatie op aangepast kan worden.

 

Lees meer